też tak uważam, Liteona, ale co kto lubi _________________
Nigdy nie wierz tym, którzy mówią, że osiągnąłeś już wszystko, że nie warto iść dalej.
Granice są tam, gdzie sam je sobie wyznaczysz.
IMPOSSIBLE IS NOTHING!!
Ja myślę, że za taką kwotę to nie. Ale wydaje mi się, że da się to zrobić taniej Wtedy fajny gadżet, z tym że dla mnie nie przydatny bo my i tak 95% zaproszeń będziemy rozdawać osobiście. _________________
Ah, no jeśli pracuje na poczcie to może faktycznie się nie da. Aczkolwiek ja wychodzę z założenia, że zawsze się da No niestety nie wiem dokładnie na jakiej zasadzie to działa. Domyślam się, że trzeba pokryć koszt tej opłaty pocztowej. Z tego co widzę, to 20 znaczków kosztuje 70 zł na poczcie Więc wychodzi 3,5 zł za znaczek, jak dla mnie nie taka tragiczna cena. _________________
nie wiem ja tego nie sprawdzałam, byłam w piątek na domówce i tyle się dowiedziałam od babki, która pracuje na poczcie, że jej koleżanka dla córki takie coś zamawiala. Może oni jeszcze coś innego wymyślili muszę sie dokładnie dowiedzieć. _________________
zestawienie-->http://forum.wyjdzzamnie.pl/asia-i-michal-10092011-prezentacja-vt6332.html?highlight=
(gdyby bylo 140 funtow za komplet tez bym nigdy tyle nie dala... za znaczek do Europy koszt za szt 60p a normalnie chyba 50p)
Jak dla mnie fajny bajer takie cos innego,
nie tylko Ksiaze William bedzie miec znaczek na slub
wlasnie sie zabieram za projekt . _________________ Asia
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2Następny
Strona 1 z 2
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach