Wysłany: Pon Sie 31, 2009 11:55 am Temat postu: Zakup sukienki prze internet
Szukam dla mojej koleżanki niedrogiej sukni ślubnej. Znalazłam stronę gdzie można kupić używane sukienki. kilka nawet się jej podobało, ale w sumie trochę się boi takiego zakupu przez internet... Czy ktoś może korzystał z tej strony, albo z zakupów sukienki przez internet?? Może się ktoś z nami podzieli dobrymi radami lub przestrogami:)
a ja bym kupiła, ale tylko jeśli wcześniej przymierzyłabym ten model i znała dokładne wymiary sukni.
Usuwam link, gdyż prowadzi do konkurencyjnego portalu
na www.wyjdzzamnie.pl również jest coś w stylu komisu z sukniami _________________
Nigdy nie wierz tym, którzy mówią, że osiągnąłeś już wszystko, że nie warto iść dalej.
Granice są tam, gdzie sam je sobie wyznaczysz.
IMPOSSIBLE IS NOTHING!!
Dokładnie, przecież na naszym forum są śliczne suknie ślubne do kupienia nie tak drogo i zawsze można się umówić podejrzewam z forumowiczkami czy by nie można było przymierzyć. Pewnie wiele z nas na coś takie pójdzie. Każdy przecież to rozumie że trzeba przymierzyć zanim się kupi. A może powiedz jakiej sukni szuka koleżanka?? _________________ JUŻ NA ZAWSZĘ TYLKO TY. TYLKO CIEBIE KOCHAM. MĘŻU MÓJ.
No tu jest właśnie pies pogrzebany... Szukanie sukienki polega na tym, ze oglądamy, ogladamy, ale nic się nie spodobało na tyle ,żeby chciała ją mieć. Generalnie jest wybredna i powiedziała, ze bedzie wiedziec żę to ta sukienka gdy ją zobaczy...No ja dyskutować z przyszłą panną młodą nie bedę...
No tu jest właśnie pies pogrzebany... Szukanie sukienki polega na tym, ze oglądamy, ogladamy, ale nic się nie spodobało na tyle ,żeby chciała ją mieć. Generalnie jest wybredna i powiedziała, ze bedzie wiedziec żę to ta sukienka gdy ją zobaczy...No ja dyskutować z przyszłą panną młodą nie bedę...
Bo generalnie nie da się dyskutować z przyszłą panna młodą. Co do sukienki trzeba się po prostu zakochać. I przeważnie sukienka wygląda zupełnie inaczej na zdjęciu czy manekinie, a zupełnie inaczej na sobie. Więc trzeba po prostu odważyć się na przymierzenie. A kiedy koleżanka ma ślub? _________________ JUŻ NA ZAWSZĘ TYLKO TY. TYLKO CIEBIE KOCHAM. MĘŻU MÓJ.
No, raczej późno! Zamiast grzebać w necie ruszcie tyłeczki i niech koleżanka coś przymierzy żeby wiedziała w jakim kroju jej dobrze. A potem spróbujcie poszukać na allegro lub w innych komisach. _________________
Najlepiej przymierzyć coś w salonie, niekoniecznie kupić, zobaczyć w czym młoda dobrze wygląda a potem szukać modelu w takim fasonie. Bo co z tego, że zakocha się w zdjęciu z internetu, jak fason może jej kompletnie nie pasować _________________ "Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany
poglądów, bez podawania przyczyny."
Niekoniecznie jest lepiej kupić czy wypożyczyć w salonie. Tak jak już wcześniej pisałam dziewczyny z forum pewnie umówią się na przymiarki. Poszukajcie i zacznijcie przymierzać. Polecam dział kupie sprzedam zamienie http://www.forum.wyjdzzamnie.pl/kupie-sprzedam-zamienie-vf37.html _________________ JUŻ NA ZAWSZĘ TYLKO TY. TYLKO CIEBIE KOCHAM. MĘŻU MÓJ.
A co myslicie o sukni z "allegoro" nie mowie tu o uzywanej sukni tylko "szyciu na miare"
Ja bede taka miala, ale wczesniej jade do tego salonu ja przymierzyc, bo akurat moj model maja na wystawie Gorzej gdybym wybrala model, ktorego u nich przymierzyc nie idzie, ani zobaczyc. _________________
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2, 3, 4Następny
Strona 1 z 4
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach