2,3 i 4 bardzo mi się podobają! Chciałabym w podobnym stylu coś zatańczyć...
Bardzo fajny temat, może ktoś się natknie na walca do "nothing else matters"
bo ja do tej pory nie znalazłam takowego _________________ "Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany
poglądów, bez podawania przyczyny."
Dołączył: 23 Lis 2008 Posty: 1217 Pomocy: 1 Skąd: Kraków Data ślubu: 29.08.2009 Wiek: 24
Wysłany: Czw Sie 06, 2009 10:39 am Temat postu:
My pierwszą część tańczymy do Anastazji tylko nas uczy indywidualnie facecik. Ale jak patrzyliśmy na necie jest pełno instrukcji nawet na youtubie jest pare pokazów
A my na samym początku korzystaliśmy z tej strony
Dołączył: 15 Paź 2008 Posty: 4014 Pomocy: 18 Skąd: Warszawa Data ślubu: 16.10.2010 Wiek: 25
Wysłany: Czw Sie 06, 2009 11:04 am Temat postu:
my chcemy poskładać do piosenki:
"tylko z tobą" (http://donaxdd.wrzuta.pl/audio/581liOpXyxb/apogeum-_tylko_z_toba)
układ walca angielskiego poskładany z tych fragmentów + jakieś obroty:
Ten walc zbyt profesjonalny jak na nas, ale dziękuję mimo wszystko Myszerejko. _________________ "Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
fajny temat napewno wielu dziewczynom sie przyda zaluje ze my nie zatanczylismy profesjonalnie niestety w uk ciezko nam bylo znalesc instruktora a jedyna szkola tanca w naszym miescie pracowala w godzinach kiedy my bylismy w pracy, wiec zatanczylismy tak jak umielismy _________________
Bardzo fajny Wiolu, tak na luzie zatańczony. _________________ "Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
pierwszy jest bardzo ładnie nakręcony
taniec też bardzo naturalnie i fajnie im wyszedł tylko ja bym wolała mieć pierwszy taniec w całości nakręcony (w pewnym momencie jest zwolnienie z obrotu, przez co aktualnych ruchów nie widać) - muszę na to uwagę kamerzyście zwrócić
ten swojski też całkiem całkiem, tylko ja bym się chyba porzygała przy tylu obrotach w prawo i w lewo _________________ "Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
hahaha irlandzki _________________ "Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
coś innego niż znana już chyba wszystkim ewolucja tańca _________________ "Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Ostatnio zmieniony przez andżelina dnia Czw Sie 06, 2009 2:20 pm, w całości zmieniany 1 raz
Dla mnie pierwszy taniec jest chwilą zbyt poważną i podniosłą, by sobie z niego show robić, ale wiem że niektóre pary inaczej to traktują i decydują się na coś w tym stylu _________________ "Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Następny
Strona 1 z 8
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach