Wysłany: Sro Sie 11, 2010 1:14 pm Temat postu: To warto zrobić!!! polecam !!
Witam wszystkich
My już jesteśmy po Uff
Chciałam się podzielić z osobami które się przygotowują do ślubu, że fajną sprawą jest strona ślubna. Która jest naprawdę pomocna.
Po wszystkim mogę na spokojnie stwierdzić, że naprawdę się przydała i zrobiła swoją robotę na 6 nawet nie zdawaliśmy i zapewne dalej nie zdajemy sobie sprawy jak wielką robotę za nas zrobiła. Owszem troszku czasu musieliśmy poświęcić, ale mieliśmy niezłą frajdę w jej tworzeniu i czuliśmy się happy gdy inni byli zachwyceni.
Każdy się pozytywnie wypowiadał na jej temat Nasi znajomi już takie posiadają i sobie chwalą pomysł.
Wszyscy goście byli zorientowani co kiedy się odbędzie, kto jest kim i na co mogą liczyć - czyli na dobrą zabawę.
Zamieściliśmy również rozmieszczenie gości na sali dzięki temu nie było walki o krzesła
Umieściliśmy propozycję prezentów i byliśmy miło zaskoczeni, że nasi goście chętnie z tego skorzystali (kupili nam dokładnie takie jakie żeśmy chcieli)
Taką stronkę można założyć w wyjdźzamnie lub na innych serwisach
-----------------------------------
Sorki ale mamy na stronie dużo prywatnych rzeczy (zdjęcia, adresy, telefony, nazwiska). Osoby które dały nam zdjęcia i inne informacje do zamieszczenia na stronie nie życzyły sobie aby inne osoby niż goście miały do nich dostęp. Rozumiecie..
Chciałam tylko podsunąć innym pomysł z taką stroną, bo warto. W dzisiejszych czasach większość korzysta z internetu i możliwość podania wszystkich informacji o uroczystości w jednym miejscu z ciągłym do nich dostępem bardzo ułatwia życie
Na stronie serwisu można oglądnąć stronę demo i zobaczyć jak może wyglądać i co można umieścić na niej. POLECAM
swietny pomysł na założenie po ślubie galerii na zdjęcia;)
To właśnie doceniają nasi goście na naszej stronie.
Zamieściliśmy zdjęcia jak tylko otrzymaliśmy od fotografa i osoby z dalsza mogą oglądać, wspominać i komentować ciekawe nieraz sytuacje
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach