proszę o usunięcie linka z profilu i nazwy firmy z podpisu _________________
Nigdy nie wierz tym, którzy mówią, że osiągnąłeś już wszystko, że nie warto iść dalej.
Granice są tam, gdzie sam je sobie wyznaczysz.
IMPOSSIBLE IS NOTHING!!
Wysłany: Sob Lis 13, 2010 7:00 pm Temat postu:
my też mieliśmy po lampce w samochodzie, a potem ze wszystkimi gośćmi na pierwszy toast. Wiem że po ślubie w urzędzie można zorganizować taką lampkę szampana a z lampką szampana w kościele jeszcze się nie spotkałam _________________
Dołączył: 04 Sty 2009 Posty: 31707 Pomocy: 92 Skąd: BYDGOSZCZ/ZIELONA GORA Data ślubu: 9.03.2010 /25.09.2010 Wiek: 27
Wysłany: Sob Lis 13, 2010 8:09 pm Temat postu:
nam to nawet do głowy nie przyszlo, poza tym wszystko by sie jeszcze przedłużyło, a daleka droga przed nami była
A tak z ciekawosci - jak takie cos zorganizowac? Bo to przeciez mnóstwo kieliszków, ktos to musi rozlac, przygotować. Nie bardzo wiem, kto odpowiada za strone organizacyjną, jacys wynajeci ludzie? no i jakie kieliszki? skąd? _________________
spotkałem sięz tym na jednym ślubie, bardzo fajnie to wyglądało, nowożeńcy wychodzili z Kościoła a bracie młodej pani otworzyli szampana i nalali młodym po kieliszku, był toast i sypanie ryżem jednocześnie, bajka!
link z podpisu również musi zniknąć, jeśli nie chce Pan wykupić reklamy _________________
Nigdy nie wierz tym, którzy mówią, że osiągnąłeś już wszystko, że nie warto iść dalej.
Granice są tam, gdzie sam je sobie wyznaczysz.
IMPOSSIBLE IS NOTHING!!
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2Następny
Strona 1 z 2
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach