Forum ŚlubnePortal Ślubno Weselny www.WyjdzZaMnie.pl
Wesele - przejdź na portal || Forum ślubne | Suknie ślubne | Komis sukien ślubnych | Zapowiedzi Portal Ślubno Weselny www.WyjdzZaMnie.pl
FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja   ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj   
Go to
Forum Forum Ślubne Strona Główna -> Wakacje

Sylwester

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ernest
Początkujący
ernest jest offline 

Pomocy: 1

Data ślubu: 01.09.2009

PostWysłany: Sro Paź 27, 2010 1:33 pm    Temat postu: Sylwester Odpowiedz z cytatem
Witajcie,
do wakacji daleko, ale wcześniej mamy Sylwestra...
Czy któraś z was może nie chce odkupić od nas wyjazdu? Chodzi o sylwestra na Słowacji. Tutaj macie opis: http://www.sylwester-slowacja.pl/sylwester-na-slowacji-tatrzanska-lomnica-hotel-uran-narty-tatry-wyciagi-narciarkie,t1596-47512.html
Zapłaciliśmy już pełną kwotę. Oczywiście możemy oddać z rabatem. Rezerwacja dotyczy dwóch osób.
Użytkownik otrzymał punkt pomocy za ten post.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość

eva.biedrona87

eva.biedrona87 jest offline 

PostWysłany: Pią Gru 10, 2010 12:51 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
ja z moim narzeczonym wybieramy się do ramantycznego Paryża z poznańskim Funclubem... bylisy już z nimi we wakacje i wszystko było w porządku - maja fajne autokary! Smile musimy się odstersowywać od pracy hehe:) nie wiadomo co będzie też w czasie ferii - nie wiem czy dostaniemy urlopy i narty stoja pod znakiem zapytania - dlatego chociaż teraz sobie odbijemy... ;p

Ostatnio zmieniony przez eva.biedrona87 dnia Pon Gru 13, 2010 11:44 pm, w całości zmieniany 1 raz
Użytkownik otrzymał punkt pomocy za ten post.
Powrót do góry
Super Star

Super Star jest offline 

PostWysłany: Sob Gru 11, 2010 10:15 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
hej
ernest, żałuję, że nie mam teraz funduszy odłożonych, bo chetnie bysmy sie wybrali na sylwka gdzie za granice...

eva.biedrona87, Paryż mmm, to juz wierchołek szalenstwa... tak jak juz wyzej pisalam w tym roku nie dam rady finansowo, ale moze w przyszlym sie uda

dziewczyny, na jakich zasadach wyjezdzacie, na ile dni? jak wyglada ski pass na Słowacji (no i to Euro... ?) napisz eva cos o tej ofercie z Paryzem (o samym funclubie etz, nie mialam okazji korzystac), bede wdzieczna

kiss
Powrót do góry
eva.biedrona87

PostWysłany: Wto Gru 14, 2010 12:20 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
Super Star napisał:
hej
ernest, żałuję, że nie mam teraz funduszy odłożonych, bo chetnie bysmy sie wybrali na sylwka gdzie za granice...

eva.biedrona87, Paryż mmm, to juz wierchołek szalenstwa... tak jak juz wyzej pisalam w tym roku nie dam rady finansowo, ale moze w przyszlym sie uda

dziewczyny, na jakich zasadach wyjezdzacie, na ile dni? jak wyglada ski pass na Słowacji (no i to Euro... ?) napisz eva cos o tej ofercie z Paryzem (o samym funclubie etz, nie mialam okazji korzystac), bede wdzieczna

kiss

no jeśli chodzi o Sylwestra to to płacimy po 699 zł - jak na Paryż to całkiem ozsądna cena - tymbardziej, że w Polsce ceny biletów na bale oraz koszty przygotowań są niewspólmierne do zabawy jednej nocy... w Paryżu będziemy jeszcze zwiedzać m.in zobaczymy wieżę Eiffle'a oczywiście Razz Luwr, Place Pigalle, rejs po Sekwanie itd... więc jestem zadowolona z oferty - ale jak ktoś nie chce to nie musi z tego korzystać...a biuro jest ok - luksusowe autokary, miła obsługa Smile jak wszystko będzie ok to i na wakacje może z Funclubem się znowu wybierzemy Smile
Powrót do góry
Kasia_W.
Ekspert
Kasia_W. jest offline 

Pomocy: 8
Data ślubu: 20.09.2008

PostWysłany: Wto Gru 14, 2010 9:35 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
Placem pigalle sie rozczarujesz. Nie polecam nawet czasu tracic zeby tam dojechac i go znalesc, lepiej udac sie gdzie indziej w zamian.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
Super Star

Super Star jest offline 

PostWysłany: Czw Gru 16, 2010 5:09 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
Hej evabiedrona, dzięki! wydaje się, że Funclub jest w porząsiu Smile (
kurde, a ta cena...!!! jakieś dodatkowe koszty w to wchodza?

co do placu pigalle to nie znam sie, nie byłam więc się nie wypowiadam (aczkolwiek nie słyszałam, żeby ktoś narzekał na Paryż jako-taki Wink )

a z tego zestawu, ktory podała eva to chyba najbardziej mnie kusi rejs po sekwanie mmm Wink to musi być baaardzo, ale to bardzo romantyczne! Wink
Powrót do góry
Kasia_W.
Ekspert
Kasia_W. jest offline 

PostWysłany: Pią Gru 17, 2010 10:38 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
Ja nie pisalam o Paryzu ogolnie, tylko o placu pigalle - ale to wasza decyzja, pisze tylko, ze mozecie sie rozczarowac.

Paryz tez moze rozczarowac paroma rzeczami, ale juz nie pisze czym Wink

Powrót do góry
Super Star

Super Star jest offline 

PostWysłany: Pią Gru 17, 2010 9:26 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
Kasia_W., sorki.. zle chyba zrozumiałam Smile

w każdym razie już od dawna mi się marzy ten Paryż, a ta wycieczka akurat jest "misiem na miarę naszych możliwości"... Smile

pozdrawiam!
Powrót do góry
Kasia_W.
Ekspert
Kasia_W. jest offline 

PostWysłany: Pią Gru 17, 2010 9:40 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
No mi nie chodziło, że zobaczyc cos innego zamiast paryza, tylko zamiast placu pigalle Smile

... który sam w sobie aktualnie placem wcale nie jest ihih Smile

A Paryz warto zobaczyc i polecam wykupic bilet na wieze eiffla on-line przed wyjazdem, nie dosc ze taniej, to w tej ogromnej kolejce sie nie stoi - wchodzi sie bocznym wejsciem - jak my wchodzilismy nikt oprocz nas nie wchodzil, a normalna kolejka była na 1-1,5 godziny długa Smile

Powrót do góry
eva.biedrona87

PostWysłany: Sro Gru 22, 2010 5:45 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
ja upatrzyłam sobie już wakacje z funclubem hehe Smile ale zobaczymy - jak z Paryżem wszystko fajnie wypali to wakacje z nimi też bierzemy Smile a co do Paryża samego w sobie to pewnie też ma jakieś swoje wady - jak każde miasto, ale po prostu Paryż w Sylwestra - samo bycie tam już mnie dobrze nastraja Wink
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Ślubne Strona Główna -> Wakacje Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Możesz czytać tematy