ja z moim narzeczonym wybieramy się do ramantycznego Paryża z poznańskim Funclubem... bylisy już z nimi we wakacje i wszystko było w porządku - maja fajne autokary! musimy się odstersowywać od pracy hehe:) nie wiadomo co będzie też w czasie ferii - nie wiem czy dostaniemy urlopy i narty stoja pod znakiem zapytania - dlatego chociaż teraz sobie odbijemy... ;p
Ostatnio zmieniony przez eva.biedrona87 dnia Pon Gru 13, 2010 11:44 pm, w całości zmieniany 1 raz Użytkownik otrzymał punkt pomocy za ten post.
hej
ernest, żałuję, że nie mam teraz funduszy odłożonych, bo chetnie bysmy sie wybrali na sylwka gdzie za granice...
eva.biedrona87, Paryż mmm, to juz wierchołek szalenstwa... tak jak juz wyzej pisalam w tym roku nie dam rady finansowo, ale moze w przyszlym sie uda
dziewczyny, na jakich zasadach wyjezdzacie, na ile dni? jak wyglada ski pass na Słowacji (no i to Euro... ?) napisz eva cos o tej ofercie z Paryzem (o samym funclubie etz, nie mialam okazji korzystac), bede wdzieczna
hej
ernest, żałuję, że nie mam teraz funduszy odłożonych, bo chetnie bysmy sie wybrali na sylwka gdzie za granice...
eva.biedrona87, Paryż mmm, to juz wierchołek szalenstwa... tak jak juz wyzej pisalam w tym roku nie dam rady finansowo, ale moze w przyszlym sie uda
dziewczyny, na jakich zasadach wyjezdzacie, na ile dni? jak wyglada ski pass na Słowacji (no i to Euro... ?) napisz eva cos o tej ofercie z Paryzem (o samym funclubie etz, nie mialam okazji korzystac), bede wdzieczna
kiss
no jeśli chodzi o Sylwestra to to płacimy po 699 zł - jak na Paryż to całkiem ozsądna cena - tymbardziej, że w Polsce ceny biletów na bale oraz koszty przygotowań są niewspólmierne do zabawy jednej nocy... w Paryżu będziemy jeszcze zwiedzać m.in zobaczymy wieżę Eiffle'a oczywiście Luwr, Place Pigalle, rejs po Sekwanie itd... więc jestem zadowolona z oferty - ale jak ktoś nie chce to nie musi z tego korzystać...a biuro jest ok - luksusowe autokary, miła obsługa jak wszystko będzie ok to i na wakacje może z Funclubem się znowu wybierzemy
Dołączył: 10 Maj 2008 Posty: 7518 Pomocy: 8 Skąd: Szkocja Data ślubu: 20.09.2008 Wiek: 28
Wysłany: Wto Gru 14, 2010 9:35 am Temat postu:
Placem pigalle sie rozczarujesz. Nie polecam nawet czasu tracic zeby tam dojechac i go znalesc, lepiej udac sie gdzie indziej w zamian. _________________
Dołączył: 10 Maj 2008 Posty: 7518 Pomocy: 8 Skąd: Szkocja Data ślubu: 20.09.2008 Wiek: 28
Wysłany: Pią Gru 17, 2010 9:40 pm Temat postu:
No mi nie chodziło, że zobaczyc cos innego zamiast paryza, tylko zamiast placu pigalle
... który sam w sobie aktualnie placem wcale nie jest ihih
A Paryz warto zobaczyc i polecam wykupic bilet na wieze eiffla on-line przed wyjazdem, nie dosc ze taniej, to w tej ogromnej kolejce sie nie stoi - wchodzi sie bocznym wejsciem - jak my wchodzilismy nikt oprocz nas nie wchodzil, a normalna kolejka była na 1-1,5 godziny długa _________________
ja upatrzyłam sobie już wakacje z funclubem hehe ale zobaczymy - jak z Paryżem wszystko fajnie wypali to wakacje z nimi też bierzemy a co do Paryża samego w sobie to pewnie też ma jakieś swoje wady - jak każde miasto, ale po prostu Paryż w Sylwestra - samo bycie tam już mnie dobrze nastraja
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach