Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 247 Pomocy: 1 Skąd: Warszawa Data ślubu: 4 lipca 2009 Wiek: 33
Wysłany: Nie Sty 25, 2009 10:28 am Temat postu: Suknia dla puszystej panny mlodej
Z góry przepraszam jeśli był już taki temat:/
Czy ktoś może ma rozeznanie gzie można kupić gotową"dużą" suknię? a może tylko szycie wchodzi w grę? Chyba mi już pora zacząć wybierać powoli, a nie mam pomysłu od czego zacząć. _________________
Ja myślę, że to zależy od Ciebie, napewno znajdziesz taką sukienkę w różnych, komisach, możesz zobaczyć też na allegro i poszukać sukienki w pobliżu Twojego miejsca zamieszkania. Jak ja szukałam sukienki to sporo takich znajdowałam.
Myślę, że już porządnie się powinnaś za nią oglądać, bo mało czasu zostało, np. na szycie
Wysłany: Nie Sty 25, 2009 12:02 pm Temat postu:
oj tak ja też już bym się rozglądała
jest masa sukienek dla kobietek z ciałkiem
tylko idz z kimś żeby sukienka ukrywała wszystkie niedoskonałości a za to uwydatniała zalety
powodzenia w poszukiwaniach _________________
Jesteś z wawy a tam jest pełno takich salonów, wpisz w google suknia ślubna duże rozmiary i wyskakuje kilka salonów. A te markowe, znane marki sukien również mają duże rozmiary i każdą sukienkę można uszyć na twoje wymiary Powodzenia _________________
Geri skąd masz te zdjęcia?
Ta ostatnia sukienka wpadła mi w oko... _________________ Zajrzyj pod poły mojego płaszcza http://skladnicamysli.blogspot.com
znalezc foty w necie to jedno a rzeczywiscie w sklepie to tez co innego
owszem sa marki, ktore szyja suknie tylko i wylacznie dla ''puszystej'' panny mlodej, ale nie wiem czy sa szeroko dostepne w PL - wydaje mi sie tez zeto po trochu wina dziewczyn bo ida od razu do krawcowej zamiast pobuszowac tu i tam _________________
czy to czasem nie jest ta suknia, którą wybrała Abalot? _________________ "Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany
poglądów, bez podawania przyczyny."
Dołączył: 18 Gru 2007 Posty: 6038 Pomocy: 18 Skąd: Czerwionka-Leszczyny Data ślubu: 28.04.2009 i 25.07.2009 Wiek: 29
Wysłany: Pon Sty 26, 2009 1:36 pm Temat postu:
A to ostatnie zdjęcie z ostatniego linku... Pan młody rozsiadł się na fotelu a Panna Młoda i świadkowie stoją. No co za dżentelmen... Mógł chociaż swojej żonie miejsca ustąpić. _________________ Kochamy Cię, Bogusiu!
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony : 1, 2, 3 ... 25, 26, 27Następny
Strona 1 z 27
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach