Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 247 Pomocy: 1 Skąd: Warszawa Data ślubu: 4 lipca 2009 Wiek: 33
Wysłany: Wto Lut 03, 2009 3:20 pm Temat postu:
Żeby nie było zaczynam:). Między nami jest 10 lat różnicy( bez 1 tygodnia). Różnica jest spora, ale nie pokoleniowa. Choć lubię opiekuńczość i mądrość życiową mojego narzeczonego, nie wyobrażam sobie bycia z kimś starszym o tyle, że mógłby być moim ojcem. Nie jestem jednak wyrocznią w tych sprawach i może się mylę, może takie zwiazki tez sa super? _________________
u nas różnica nie jest duża, wręcz taka w sam raz jak dla mnie tzn. 2 latka ale znam pary o dużo większej różnicy wieku, które są bardzo szczęśliwe. bo to nie wiek jest ważny, ale uczucia i wzajemne relacje dwojga ludzi
Kuba jest 2 lata starszy ode mnie I jest nam dobrze _________________ "Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany
poglądów, bez podawania przyczyny."
Moja siostra jest rok starsza od męża _________________ "Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany
poglądów, bez podawania przyczyny."
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony : 1, 2, 3 ... 25, 26, 27Następny
Strona 1 z 27
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach