Skąd: Katowice Data ślubu: 06.08.2011/13.08.2011 Wiek: 25
Wysłany: Sob Maj 21, 2011 2:01 pm Temat postu: Prezenty ślubne
Jak poradziliście sobie z przechowywaniem prezentów?
Są one raczej wręczane pod kościołem i potem trzeba gdzieś je bezpiecznie przechowac (zwłaszcza jeśli będą też koperty). _________________
zaręczyny-niespodzianka: 21.03.2010
to my nie mielismy z tym problemu, bo zyczenia byly na sali
za nami ( czyli za naszym stolem, ktory byl ulozony inaczej) bylo mnostwo miejsca i tam polozylismy prezenty i kwiaty w wazonach, a na koperty mielismy wiklinowy, zamykany kosz i tez lezal sobie wsrod prezentow ogolnie fajnie to wygladalo _________________
Dołączył: 01 Sty 2009 Posty: 2030 Pomocy: 3 Skąd: Kraków Data ślubu: 24.04.2010 Wiek: 26
Wysłany: Wto Maj 24, 2011 7:26 am Temat postu:
a my jak dziewczyny mówiły- pod kościołem do bagażnika, a później do pokoju nad salą tam nawet sejf był _________________ To love is nothing. To be loved is something. To love and be loved is EVERYTHING.
Wszystko trzymane w naszym pokoiku na sali a to co wreczono nam pod kosciolem to roznie - koperty trzymal swiadek w marynarce, winko i prezenty do auta _________________ http://www.emenemsy.blogmamy.pl Róż jest jak trzydniówka - tego się nie leczy; trzeba przez to przejść
życzenia były pod kościołem mieliśmy duży kosz(bo zamiast kwiatów dostaliśmy wino) a koperty w torebkę wszystko do bagażnika. Jakoś po godzinie na sali siostra jechała do domu po kosze dla rodziców na podziękowania to przy okazji u nich w domku zostawili prezenty _________________
Skąd: Katowice Data ślubu: 06.08.2011/13.08.2011 Wiek: 25
Wysłany: Pią Sie 19, 2011 6:19 pm Temat postu:
Poradziliśmy sobie w końcu w ten sposób, że prezenty i koperty zostały przewiezione (zaraz po życzeniach) do sejfu w firmie mojej cioci baliśmy przewozić do domu. _________________
zaręczyny-niespodzianka: 21.03.2010
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach