Dołączył: 01 Mar 2009 Posty: 2143 Pomocy: 3 Skąd: Kraków NH/Woking UK Data ślubu: 24 kwietnia 2010 Wiek: 23
Wysłany: Wto Wrz 29, 2009 9:17 am Temat postu: Pomysł na niezwykłą sesję ślubną.
Zastanawiałam się nad sesją i wpadłam na pewien pomysł który możecie wykorzystać. Istnieją portale dla fotografów amatorów - moim zdaniem najlepszy to http://fotografia.interklasa.pl/
Możecie przejrzeć portfolio autorów zdjęć i zaproponować im wykonanie waszej sesji. Są tam zarówno pasjonaci jak i profesjonaliści. Myślę że na pewno będą zainteresowani wykonaniem jakiejś niebanalnej sesji możliwe że nawet w zamian za zdjęcia lub za opłatę jestem przekonana że w cenie konkurencyjnej dla typowych fotografów ślubnych. Może to być dobry pomysł na uzupełnienie reporterskiej części waszego ślubu. _________________ http://forum.wyjdzzamnie.pl/24042010-nasz-dzien-lithra-i-mateusz-vt5553.html
galeria ślubna
`nasze życia wirują jak kule w bębnie totolotka`
Ale jaja tak właśnie weszłam na tą stronkę i patrzę na Lubuskie a tam jest fotograf z Gorzowa, którym kiedyś mój Misio się zachwycał, jego pracą bo dzwonił do mnie jak to wesele obsługiwał na Zamku że fajnego mają żurawia i muszą być ekstra foty bo z góry tak robią zdjęcia. Mogę teraz efekt zobaczyć bo mają na stronie i powiem Wam, że wcale tak jakoś mnie te zdjęcia nie powalają, a wzięli prawie 5000 za usługę. To nasze są o niebo lepsze fotografki za 2000zł A w linku są foty z wesela na dziedzińcu w Zamku. Jedyne co mi się tam w Zamku podoba to to super oświetlenie już wieczorem a parkiet i wystrój jak dla mnie nieciekawy
Violetyo, czy te Wasze fotografki są o niebo lepsze, to się przekonasz po ślubie i po własnych zdjęciach
a stronę jakoś przejrzę, ale może po weekendzie _________________
Nigdy nie wierz tym, którzy mówią, że osiągnąłeś już wszystko, że nie warto iść dalej.
Granice są tam, gdzie sam je sobie wyznaczysz.
IMPOSSIBLE IS NOTHING!!
Jak dla mnie są o wiele lepsze. Oglądałam i porównywałam te fotki z ich fotkami a mają 2 strony internetowe. Zresztą widziałam przecież ich prace na żywo w albumach. Są zachwycające! Ale w sumie porównanie będzie bo też będziemy część fotek robić w Zamku _________________
życzę Wam, żeby i Wasze fotki były ok. _________________
Nigdy nie wierz tym, którzy mówią, że osiągnąłeś już wszystko, że nie warto iść dalej.
Granice są tam, gdzie sam je sobie wyznaczysz.
IMPOSSIBLE IS NOTHING!!
Strona rzeczywiście jest troszkę zawikłana i z trudem się połapałam. Niektóre zdjęcia zrobiły na mnie duże wrażenie,są bardzo ładne. Ale chyba i tak większośc z nas wybierze fotografa i kamerzyste, Nie zrobi zdjęc na własną ręke.
Pomysł z fotografem nie robiącym na codzień fotek ślubnych jest dobry ale jeżeli bedzie to jakaś dodatkowa sesja. Reportaż ślubny nie jest najprostszy i ktoś kto nie ma w tym kompletnie doświadczenia mógłby nie dać rady pomimo wieloletniej praktyki z innymi zdjęciami. Nietypowa sesja może wynikać z samego pomysłu na zdjęcia. Może macie jakieś wspólne zainteresowania czy pasje i chcielibyście je uwiecznić może lubicie jeździć na rowerach łyżwach wrotkach i urozmaicić fotki. Ja wybrałem górskie klimaty, buty treki i kijki dość fajnie to wyszło. Proponowałbym tez jakieś niekonwencjonalne klimaty jak opuszczona fabryka czy coś w ten deseń - jest tego dość dużo w okolicach śląska, a i jeszcze możecie zobaczyć cos takiego jak HDR fotki HDR mają dość bajkowy kilmat może niektorym sie spodoba napewno będzie cos nowego! Pozdrawiam! _________________ W życiu piękne są tylko chwile.
Dołączył: 04 Sty 2009 Posty: 31707 Pomocy: 92 Skąd: BYDGOSZCZ/ZIELONA GORA Data ślubu: 9.03.2010 /25.09.2010 Wiek: 27
Wysłany: Sro Lut 10, 2010 8:17 am Temat postu: Re: Pomysł na niezwykłą sesję ślubną.
Lithra napisał:
Zastanawiałam się nad sesją i wpadłam na pewien pomysł który możecie wykorzystać. Istnieją portale dla fotografów amatorów - moim zdaniem najlepszy to http://fotografia.interklasa.pl/
Możecie przejrzeć portfolio autorów zdjęć i zaproponować im wykonanie waszej sesji. Są tam zarówno pasjonaci jak i profesjonaliści. Myślę że na pewno będą zainteresowani wykonaniem jakiejś niebanalnej sesji możliwe że nawet w zamian za zdjęcia lub za opłatę jestem przekonana że w cenie konkurencyjnej dla typowych fotografów ślubnych. Może to być dobry pomysł na uzupełnienie reporterskiej części waszego ślubu.
ja tam wlasnie robie - mój brat, jego kumpel ( po fotografii) i kolega, który studiuje operatorstwo czekam na szalone efkty ich pracy _________________
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach