Forum ŚlubnePortal Ślubno Weselny www.WyjdzZaMnie.pl
Wesele - przejdź na portal || Forum ślubne | Suknie ślubne | Komis sukien ślubnych | Zapowiedzi Portal Ślubno Weselny www.WyjdzZaMnie.pl
FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja   ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj   
Go to
Forum Forum Ślubne Strona Główna -> Przygotowania do ślubu -> Zdjęcia i video ślubne

Pomysł na niezwykłą sesję ślubną.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Lithra
Uzależniony
Lithra jest offline 

Pomocy: 3
Data ślubu: 24 kwietnia 2010

PostWysłany: Wto Wrz 29, 2009 9:17 am    Temat postu: Pomysł na niezwykłą sesję ślubną. Odpowiedz z cytatem
Zastanawiałam się nad sesją i wpadłam na pewien pomysł który możecie wykorzystać. Istnieją portale dla fotografów amatorów - moim zdaniem najlepszy to http://fotografia.interklasa.pl/
Możecie przejrzeć portfolio autorów zdjęć i zaproponować im wykonanie waszej sesji. Są tam zarówno pasjonaci jak i profesjonaliści. Myślę że na pewno będą zainteresowani wykonaniem jakiejś niebanalnej sesji możliwe że nawet w zamian za zdjęcia lub za opłatę jestem przekonana że w cenie konkurencyjnej dla typowych fotografów ślubnych. Może to być dobry pomysł na uzupełnienie reporterskiej części waszego ślubu.

`nasze życia wirują jak kule w bębnie totolotka`
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Violeta
Ultra fanatyk
Violeta jest offline 

Pomocy: 17
Data ślubu: 19.06.2010

PostWysłany: Wto Wrz 29, 2009 3:40 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
Ale jaja tak właśnie weszłam na tą stronkę i patrzę na Lubuskie a tam jest fotograf z Gorzowa, którym kiedyś mój Misio się zachwycał, jego pracą bo dzwonił do mnie jak to wesele obsługiwał na Zamku że fajnego mają żurawia i muszą być ekstra foty bo z góry tak robią zdjęcia. Mogę teraz efekt zobaczyć bo mają na stronie i powiem Wam, że wcale tak jakoś mnie te zdjęcia nie powalają, a wzięli prawie 5000 za usługę. To nasze są o niebo lepsze fotografki za 2000zł Smile A w linku są foty z wesela na dziedzińcu w Zamku. Jedyne co mi się tam w Zamku podoba to to super oświetlenie już wieczorem a parkiet i wystrój jak dla mnie nieciekawy Smile

http://www.foto.jaskolski.eu/pl/fotografia-slubna.html

Trzeba wybrać wesele (1 pozycję) i później znów wesele (3 pozycja) i pierwsze 10 zdjęć jest z wesela w Zamku Smile

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
aneczka11

aneczka11 jest offline 

PostWysłany: Czw Lis 05, 2009 7:30 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
ja tam nie moge sie w tej stronie polapac...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Madzialena
Ultra fanatyk
Madzialena jest offline 

Pomocy: 43

PostWysłany: Czw Lis 05, 2009 10:55 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
Violetyo, czy te Wasze fotografki są o niebo lepsze, to się przekonasz po ślubie i po własnych zdjęciach Wink
a stronę jakoś przejrzę, ale może po weekendzie Wink

Nigdy nie wierz tym, którzy mówią, że osiągnąłeś już wszystko, że nie warto iść dalej.
Granice są tam, gdzie sam je sobie wyznaczysz.

IMPOSSIBLE IS NOTHING!!
Powrót do góry
Violeta
Ultra fanatyk
Violeta jest offline 

Pomocy: 17
Data ślubu: 19.06.2010

PostWysłany: Czw Lis 05, 2009 11:02 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
Jak dla mnie są o wiele lepsze. Oglądałam i porównywałam te fotki z ich fotkami a mają 2 strony internetowe. Zresztą widziałam przecież ich prace na żywo w albumach. Są zachwycające! Very Happy Ale w sumie porównanie będzie bo też będziemy część fotek robić w Zamku Smile

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Madzialena
Ultra fanatyk
Madzialena jest offline 

Pomocy: 43

PostWysłany: Czw Lis 05, 2009 11:03 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
życzę Wam, żeby i Wasze fotki były ok.

Nigdy nie wierz tym, którzy mówią, że osiągnąłeś już wszystko, że nie warto iść dalej.
Granice są tam, gdzie sam je sobie wyznaczysz.

IMPOSSIBLE IS NOTHING!!
Powrót do góry
VanityProductions

VanityProductions jest offline 

PostWysłany: Wto Gru 15, 2009 4:23 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
Strona rzeczywiście jest troszkę zawikłana i z trudem się połapałam. Niektóre zdjęcia zrobiły na mnie duże wrażenie,są bardzo ładne. Ale chyba i tak większośc z nas wybierze fotografa i kamerzyste, Nie zrobi zdjęc na własną ręke.
Powrót do góry
HeavenOrHell

HeavenOrHell jest offline 

Data ślubu: 15.08.2009

PostWysłany: Pon Lut 08, 2010 2:47 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem
Pomysł z fotografem nie robiącym na codzień fotek ślubnych jest dobry ale jeżeli bedzie to jakaś dodatkowa sesja. Reportaż ślubny nie jest najprostszy i ktoś kto nie ma w tym kompletnie doświadczenia mógłby nie dać rady pomimo wieloletniej praktyki z innymi zdjęciami. Nietypowa sesja może wynikać z samego pomysłu na zdjęcia. Może macie jakieś wspólne zainteresowania czy pasje i chcielibyście je uwiecznić może lubicie jeździć na rowerach łyżwach wrotkach Very Happy i urozmaicić fotki. Ja wybrałem górskie klimaty, buty treki i kijki dość fajnie to wyszło. Proponowałbym tez jakieś niekonwencjonalne klimaty jak opuszczona fabryka czy coś w ten deseń - jest tego dość dużo w okolicach śląska, a i jeszcze możecie zobaczyć cos takiego jak HDR fotki HDR mają dość bajkowy kilmat może niektorym sie spodoba napewno będzie cos nowego! Pozdrawiam!
manga26
Hobbysta forumowy
manga26 jest offline 

Pomocy: 92
Data ślubu: 9.03.2010 /25.09.2010

PostWysłany: Sro Lut 10, 2010 8:17 am    Temat postu: Re: Pomysł na niezwykłą sesję ślubną. Odpowiedz z cytatem
Lithra napisał:
Zastanawiałam się nad sesją i wpadłam na pewien pomysł który możecie wykorzystać. Istnieją portale dla fotografów amatorów - moim zdaniem najlepszy to http://fotografia.interklasa.pl/
Możecie przejrzeć portfolio autorów zdjęć i zaproponować im wykonanie waszej sesji. Są tam zarówno pasjonaci jak i profesjonaliści. Myślę że na pewno będą zainteresowani wykonaniem jakiejś niebanalnej sesji możliwe że nawet w zamian za zdjęcia lub za opłatę jestem przekonana że w cenie konkurencyjnej dla typowych fotografów ślubnych. Może to być dobry pomysł na uzupełnienie reporterskiej części waszego ślubu.

ja tam wlasnie robie - mój brat, jego kumpel ( po fotografii) i kolega, który studiuje operatorstwo Smile czekam na szalone efkty ich pracy Smile

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Ślubne Strona Główna -> Przygotowania do ślubu -> Zdjęcia i video ślubne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Możesz czytać tematy