Ja sobie nie wyobrażam wesela bez YMCA i Rock'n'Rolla
Ruda Paskuda _________________ www.lesnychochlik.pl
"Nie wierzę w astrologię, bo jestem spod znaku Ryb, a Ryby nie wierzą w astrologię." (Albert Einstein)
jedzie pociag
jesteś szalona
cyganeczka zosia
i mi sie bardzo podoba piosenka Ireny Jarockiej "Ślubne prezenty", i Anny Jantar "żeby szczęśliwym być" _________________
nie zrażajcie się wykonawca: metallica "blending me" _________________ "Miłość nie polega na wzajemnym wpatrywaniu się w siebie, ale wspólnym patrzeniu w tym samym kierunku"
Gorzk wódka, gorzka wódka, nie będziemy pili, poprosimy państwa młodych żeby osłodzili
sto lat
jesteś szalona
majteczki w kropeczki
ore ore szabada da amore
czerone korale
i chyba przy wszystkich człowiek rwie się do tanća
a ja sie podpisuje pod wyborem mallyny _________________
Dołączył: 12 Lis 2007 Posty: 8004 Pomocy: 9 Skąd: :) Data ślubu: 7 czerwiec 2008 rok :-) Wiek: 28
Wysłany: Pon Sty 21, 2008 7:14 pm Temat postu:
Ja Teściowej zadedykuje:"Miała Matka Syna,Syna jedynego,chciała Go wychować na Pana Młodego..Niech żyje wolność,wolność i swoboda"...Może nam da troszkę swobody :I zrozumie,że synek już nie jest mały Cycuś _________________
Dołączył: 23 Sty 2008 Posty: 1341 Pomocy: 1 Skąd: Poznań Radom Data ślubu: 02.08.2008 Wiek: 25
Wysłany: Czw Sty 24, 2008 12:47 am Temat postu:
Ja do listy już wspomnianych dorzuciłabym jeszcze:
Przetańczyć z tobą chcę całą noc
jakiegoś oberka
Dżem Whisky
W zasadzie to jest pełno różnych piosenek, że o przyśpiewkach nie wspomnę
W tej chwili nie bardzo przyhodzą mi do głowy, będę dopisywać na bieżąco, jak mi się coś przypomni
Jak byliśmy u znajomych na weselu to była też piosenka Farby "Chcę tu zostać", w montażu kamerzysta dał ją na sam koniec kasety (zgodnie z życzeniem Państwa Młodych), co było według mnie fajnym pomysłem. Super zakończenie... pasowało w sam raz Po prostu "Chcę tu zostać i zawsze z tobą być..."
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony : 1, 2, 3 ... 16, 17, 18Następny
Strona 1 z 18
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach