Wysłany: Wto Kwi 13, 2010 8:53 pm Temat postu: ozdoba na butelki
Hej a jak wygląda u was kwestia przyozdobienia butelek z alkoholem. Robił ktoś z was samodzielnie zawieszki na wódkę? Ja właśnie chcę się za to zabrać a za bardzo nie wiem od czego zacząć _________________
Ja chyba będę robiła podobne jak Daile, ale kokardki wybiorę takie delikatniejsze, ale szersze. Będą ładniej się zawiązywały i nie będą sterczały we wszystkie strony. _________________
No ja właśnie też zabieram się za tworzenie. Mam takie małe pytanie: wiecie może jakim klejem najlepiej połączyć materiałowe aplikacje do kartki? Bo przy użyciu zwykłych klejów typu Kropelka pozostają brzydkie plamy na materiale ;/ _________________
Dołączył: 14 Sie 2008 Posty: 11052 Pomocy: 19 Skąd: Zduńska Wola Data ślubu: 05.06.2010 Wiek: 26
Wysłany: Pią Kwi 16, 2010 3:09 pm Temat postu:
Kropelki nie używaj.
Najlepszy jest klej Magic (najlepiej z tą końcóweczką ) Klei, trzyam się wszystko idealnie, nie zostawia plam i po wyschnięciu staje sie przezroczysty
Koszt niewielki, bo 3-4zł. Bardzo wydajny, wystarczy jego maleńka ilość
jedyny minus, to to, że wycieka, i trzeba za każdyma raem nałożyc nakrętkę, bo inaczej glut wyłazi. Ale to nie problem _________________ Mistrzyni w "Kocham Cię Misiu"
My nie mamy zamiaru sie bawic z zadnymi zawieszkami i wierszykami.
kupujemy z 15 kompletow rozowych podwiazek,krawatow i muszek i zalozymy tylko na wodkę. Podobne do tych które kupiła Violeta. _________________
my w ogole nie bedziemy mieli zawieszek na butelkach. Nie bardzo mnie przekonuja, bedzie zwyczajna butelka z wodka i wino oczywiscie to kwestia gustu.. ale zdecydowanie bardziej sklanialabym sie ku zawieszce ze wstazeczka niz ku naklejka.
Wysłany: Czw Kwi 29, 2010 4:22 pm Temat postu:
ja mam zamowione naklejki na butelki przod i tyl z przodu wierszyk i nasze imiona z data a z tylu krotki wierszyk taki dosyc smieszny plus jescze napis testowal pan mlody pod nadzorem tescia polewala panna młoda:)
Dołączył: 09 Kwi 2010 Posty: 238 Pomocy: 1 Skąd: Górny Śląsk Data ślubu: 2 października 2010 Wiek: 29
Wysłany: Pią Maj 07, 2010 6:54 am Temat postu:
Ja kupiłam Magica. Miałam go już kiedyś, miło wspominam i cieszę się, że go znalazłam znowu w papierniczym. Testowałam na sznurku jutowymi dobrze trzyma, nie plami, nie zostawia śladów.
W sobotę zamierzam kleić moje zaproszenia _________________
Aj no trochę ciemny, ale ładny. Skoro jest to w tym temacie, to rozumiem, że chcesz z niego zrobić zawieszki na wódkę? Wyglądałoby ładnie, ale byłoby na nich widać napis? _________________
Dołączył: 09 Kwi 2010 Posty: 238 Pomocy: 1 Skąd: Górny Śląsk Data ślubu: 2 października 2010 Wiek: 29
Wysłany: Wto Wrz 07, 2010 2:24 pm Temat postu:
Jeśli napis będzie czarny i grubszą czcionką, to chyba będzie ok. Jeśli zależy Ci na tym kolorze, to możesz kupić biały albo kremowy, na nim wydrukować tekst i nakleić na większy kartonik niebieskiego _________________
tak tak, to na zawieszki.
aaaaa bo ja nie napisałam jakby to miało wyglądać
na niebieskim prostokącie, mniejszy biały prostokąt na którym będzie tekst
on mi się tak podoba że łohohooo
i tak sobie myślę żeby na wódkę dać takie zawieszki jak mam projekt a na wino/ajerkoniak/rum/itp zrobić jakieś inne wierszyki... coś wymyślę _________________
manga26 napisał:
Fajne związki nie polegaja na braku kłótni tylko na umięjetnosci gadania ze soba
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2, 3, 4Następny
Strona 1 z 4
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach