Wysłany: Czw Mar 05, 2009 7:01 am Temat postu: obrączki z brylantem.
otrzymałam maila reklamowego, może którejś z Was się przyda
nazwę salonu wyślę na priv, żeby im reklamy nie robić
skrócona treść maila:
"Brylant w prezencie do obrączek ślubnych.
Przyjdź do naszego salonu *** w Warszawie i zakup obrączki, a otrzymasz w prezencie brylant." _________________
Nigdy nie wierz tym, którzy mówią, że osiągnąłeś już wszystko, że nie warto iść dalej.
Granice są tam, gdzie sam je sobie wyznaczysz.
IMPOSSIBLE IS NOTHING!! Użytkownik otrzymał punkt pomocy za ten post.
no ja jeszcze nie mam obrączek ale firmę mam już wybraną bo mamy tam już zniżki i jesteśmy zadowoleni z ich produktów.
Ale napisz mi na priv może to ta firma _________________
nie wiem, pomyślałam, że może się komuś przydać _________________
Nigdy nie wierz tym, którzy mówią, że osiągnąłeś już wszystko, że nie warto iść dalej.
IMPOSSIBLE IS NOTHING!!
Dołączył: 02 Sty 2009 Posty: 546 Pomocy: 3 Skąd: Radom Data ślubu: 12.09.2009 Wiek: 28
Wysłany: Czw Mar 05, 2009 2:39 pm Temat postu:
Mogę prosić o link na priv? My jeszcze nie mamy obrączek, coprawda mamy już upatrzony wzór ale może nam sie przydać ta informacja:)
Z góry dziękuje. _________________
IMPOSSIBLE IS NOTHING!!
IMPOSSIBLE IS NOTHING!!
IMPOSSIBLE IS NOTHING!!
IMPOSSIBLE IS NOTHING!!
IMPOSSIBLE IS NOTHING!!
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Następny
Strona 1 z 8
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach