Nigdy nie wierz tym, którzy mówią, że osiągnąłeś już wszystko, że nie warto iść dalej.
Granice są tam, gdzie sam je sobie wyznaczysz.
IMPOSSIBLE IS NOTHING!!
Ostatnio zmieniony przez Madzialena dnia Sob Sty 30, 2010 6:23 pm, w całości zmieniany 23 razy
wiadomość od Wojtusia jest w ShoutBoxie, na samym dole strony głównej forum. _________________
Nigdy nie wierz tym, którzy mówią, że osiągnąłeś już wszystko, że nie warto iść dalej.
IMPOSSIBLE IS NOTHING!!
tak, wklejamy tutaj suknie, jakie nam się podobają, jakie chciałybyśmy mieć, keidy chcemy spytać o radę.
po prostu: nasze suknie ślubne! _________________
IMPOSSIBLE IS NOTHING!!
IMPOSSIBLE IS NOTHING!!
piękna gipura
pisałam to już, ale napiszę jeszcze raz
a co do bukietu.. hm.. a ile masz wzrostu? _________________
IMPOSSIBLE IS NOTHING!!
Mam ok 170 cm wzrostu i ogólnie dosć wymiarowa jestem.
to uważam, że może być taki prosty bukiet _________________
IMPOSSIBLE IS NOTHING!!
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony : 1, 2, 3 ... 530, 531, 532Następny
Strona 1 z 532
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach