Dołączył: 18 Gru 2007 Posty: 6038 Pomocy: 18 Skąd: Czerwionka-Leszczyny Data ślubu: 28.04.2009 i 25.07.2009 Wiek: 29
Wysłany: Sro Cze 03, 2009 8:33 am Temat postu: Najgorsze pomysły na ślubne zdjęcia
W temacie o najbrzydszych sukniach ślubnych pojawił się wątek najgorszych póz zdjęciowych to ja proponuję osobny temat.
Dziś trafiłam na stronę pewnego fotografa... spójrzcie tu: http://www.michalmrozek.com/ dalej Galeria zdjęć -> Weddings -> Aldona i Krzysztof -> Zdjęcie nr 11
Osobiście nie chciałabym takiego tła na ślubnych zdjęciach... _________________ Kochamy Cię, Bogusiu!
ooo boize Jak juz chcieli na tle sciany jakiejs to moglaby byc chociaz bez takich napisow, a moze jacys kibice z nich?? ale mimo wszystko straszne _________________
Dołączył: 18 Gru 2007 Posty: 6038 Pomocy: 18 Skąd: Czerwionka-Leszczyny Data ślubu: 28.04.2009 i 25.07.2009 Wiek: 29
Wysłany: Sro Cze 03, 2009 8:42 am Temat postu:
Obejrzałam też pozostałe 2 galerie ślubne i zdjęcia całującej się pod welonem pary oraz zdjęcia z wystawionymi serdecznymi palcami (prawie jak fuck u ) są w każdej z nich. Na dodatek w dwóch jest zdjęcie z potrójną parą młodą, które też mi się nie podoba. Widać fotograf nie jest zbyt kreatywny i ma zestaw ujęć standardowych
No ale ta ściana to pobiła wszystkie _________________ Kochamy Cię, Bogusiu!
W tej galerii widac brak kreatywności fotografa, pozy te same tylko para młoda sie zmienia. A co do napisu na scianie to ani to oryginalne ani zabawne. _________________
Albo para młoda jakaś nie teges, albo fotograf niedouczony i nie wie, że w photoshopie można taki napis łatwo wymazać.
Jeśli to pierwsze, to i tak fotograf też coś nie teges, bo ja bym sobie takiej antyreklamy nie robiła na stronie. _________________ "Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany
poglądów, bez podawania przyczyny."
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony : 1, 2, 3 ... 20, 21, 22Następny
Strona 1 z 22
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach