Dołączył: 07 Kwi 2008 Posty: 3501 Pomocy: 5 Skąd: Białystok Data ślubu: 19 LIPCA 2008 Wiek: 30
Wysłany: Sob Kwi 12, 2008 12:46 pm Temat postu: KREACJE DLA MAM PAńSTWA MłODYCH
Hej, przejrzałam już chyba ze 3 razy całe forum i nie zauważyłam takiego tematu.... jeżeli gdzieś jest to proszę o link. Jak nie ma to otwieram nowy temat i czekam na propozycje. W co ubierzemy nasze kochane Mamy na nasze wesele??? _________________
no wlasnie... ja mam taki problem z mama.. bo che zeby wygladala superascie... przeciez to mama Pani Mlodej wiec musi wygladac rewelacyjnie
najgorsze jest to ze nie mamy pomyslu na sukienke czy kostium...wiec jesli sie komus rzucila w oczy stronka z fajnymi kreacjami to poprosze rownierz i ja ) _________________ • •
moja mama tez swietnie potrafi sie ubrac...tylko ze nie w tym rzecz ze jej nie ufam ale oana sama zastanawia sie co zalozyc... nio i szukamy _________________ • •
Dołączył: 18 Lut 2008 Posty: 7201 Pomocy: 16 Skąd: Radom Warszawa Data ślubu: 13 czerwca 2009r Wiek: 27
Wysłany: Nie Kwi 13, 2008 10:53 am Temat postu:
Ja do mamy kreacji się nie wtrącam ale jak zawsze tylko ograniczamy sie z siostra do TA labo NIe, podobnie jak Rasadu moja mama miała i ma super gust, zawsze pięknie wygląda a przy tym jeszcze szczupłą( wazy 48 kg ) wiec cokolwiek nie założy zawsze goście ją podziwiają za urodę, figurę i kreacje
Przyznać trzeba ze to co powklejałyście jest ładne, niektóre kreacja wręcz są wow _________________ ......................................................................
....................................................... .............
Dołączył: 29 Sty 2008 Posty: 6250 Pomocy: 10 Skąd: Zielona Góra Data ślubu: 2008-09-27 Wiek: 32
Wysłany: Nie Kwi 13, 2008 10:40 pm Temat postu:
Rasadu napisał:
moja mama jest bardzo elegancką kobietą, zawsze perfekcyjnie ubrana, więc ja sie nie wtrącam i wiem że będzie ekstra
Mogę się podpisać pod rasadu i pod tym niżej postem też
Moja mama ma 59 lat a wygląda młodo, duzo ludzi mysli , że jej wnuczki(11 i 14 lat) to sa jej córki, ubiera się w jeansy prawie zawsze i na pewno znajdzie też coś extra na mój ślub, oczywiście nie jeansy tylko jakąś sukienkę długą _________________ Dum Spiro Spero
Cioci najmłodsze Skarby:
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony : 1, 2, 3 ... 39, 40, 41Następny
Strona 1 z 41
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach