Dołączył: 31 Maj 2007 Posty: 26019 Pomocy: 23 Skąd: Chorzów Data ślubu: 23 czerwca 2007 Wiek: 33
Wysłany: Wto Cze 05, 2007 2:27 pm Temat postu: Filmowanie nocy poślubnej.
A co myślicie o filmowaniu nocy poślubnej? Słyszałam i czytałam, że ostatnio staje się to bardzo modne, niektóre pary zamawiają sobie takie filmowanie przez zawodowego kamerzystę. Ja bym się osobiście nie zgodziła, bo pewnie bym była diabelnie zestresowana przy kimś trzecim. A wy co o tym myślicie? _________________
Brrr... ciarki mnie przechodzą na myśl o tym, że w taką noc miałby oglądać nas ktoś trzeci. I bez nagrania wspomnienia z nocy poślubnej pozostaną w pamięci
Ja wlansie ostatnio widzialam gdzies na kamerze krocitku film ze mlodzi przyjezdzaja do hotelu pija szampana i gdy juz wypili tego szampana to wtedy zaczli sie calowac i po krotkim czasie mloda zdjela mlodemu marynarke i wrzucila ja na kamere ladnie to wygladalo.
Dołączył: 07 Sie 2007 Posty: 15122 Pomocy: 15 Skąd: Żory Data ślubu: 2 maja 2009 Wiek: 25
Wysłany: Czw Sie 30, 2007 8:22 pm Temat postu:
to teraz w szoku jestem.. nigdy w życiu.. ta chwila powinna należeć do dwóch osób.. a nie do 3.. poza tym gdyby taka kaseta trafiła w czyjes ręce.. strach się bać.. _________________ Tylko Ciebie mogę kochać tak.. Tak do końca, jak kocha się tylko raz
kiedys wlasnie ogladalam o tym material w tv. malo tego widzialm kawaleczek takiego filmu.... brrr nie wyobrazam sibie zeby mnie ktos ogldal to jest nasze niepowtazalne i zachowamy to tylko dla sibie ... filmowac mozna slub wesele ... juz sobie wybrazam jak np. pozyczam przez przypadek plyte z takim nagraniem sasiadom _________________ • •
Dołączył: 07 Sie 2007 Posty: 15122 Pomocy: 15 Skąd: Żory Data ślubu: 2 maja 2009 Wiek: 25
Wysłany: Czw Sie 30, 2007 8:32 pm Temat postu:
hahahaha nic tylko się spalić ze wstydu.. ale że płyte znajduje dziecko i ją ogląda..
to już nawet w TV o tym mówili wow.. _________________ Tylko Ciebie mogę kochać tak.. Tak do końca, jak kocha się tylko raz
no mowili ... ale tez to raczej bylo w formie "czego to ludzie nie wymysla" ...wypowiadals ei nawet taki kamerzysta ktory sie tym zajmuje i powiedzial ze w kiedy widzi ze robi sie coraz bardziej goraco wychodzi...
ale wiecie zastanawi mnie to ze sa ludzie ktorzy decyduja sie na cos takiego... pewnie przewiduja ze w przyszlosci zachoruja na alzchajmera (pewnie nie tak sie pisze) i chca sie uchronic przed zapomnieniem nocy poslubnej _________________ • •
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony : 1, 2, 3 ... 11, 12, 13Następny
Strona 1 z 13
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach