Wysłany: Czw Sty 14, 2010 5:02 pm Temat postu: Dzieci
Z góry przepraszam, że umieszczam tutaj wątek, ale nie mam dostępu do działu dziecko (co jest dziwne, 400 postów! przecież to... sporo:)). Czy są tu jakieś mamy? Czy któraś może coś podpowiedzieć? Wczoraj zdecydowaliśmy się na dziecko:). i co dalej? Pozdrówki!
Nie jestem mama, ale mysle ze jak sie czlowiek zdecyduje na dziecko to po prostu powinien slowa przelozyc w czyn. A w tym musicie poradzic sobie sami...
Pozdrawiam
Ta jasne! Nie, pytałam raczej o sprawy "zdrowotno-organizacyjne". Słyszałam, ze przez pół roku trzeba jeść kwas foliowy, oszczędzeć się, nie pić, nie palići... dopiero potem można zacząć próbować. I troche mnie to przeraża...
powinno brać kwas foliowy, nawet jeśli nie planuje się dziecka a jest się aktywnym seksualnie oczywiście zdarza się, że kobieta nie bierze i rodzi się zdrowe dziecko, ale po co ryzykować.
Zdrowa dieta, odstawienie używek.. o jakie oszczędzanie Tobie chodzi?? a przeraża Cie przygotowanie od strony zdrowotnej czy raczej psychicznej? _________________
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach