Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 30887 Pomocy: 35 Skąd: Knurów Data ślubu: 11.06.2011 Wiek: 23
Wysłany: Pią Wrz 10, 2010 8:00 pm Temat postu: Dekoracja domu
Nie znalazłam takiego tematu więc zakładam
Zbliża się wesele siostry i ona powiedziała, że chce jedynie wejście do domu mieć postrojone no i wymyśliłam żeby poręcze przy schodach poobwijać pomarańczową organzą i do tego coś takiego http://moda.allegro.pl/girlanda-jesienna-i1202761536.html co o tym myślicie? _________________
mi te liście i żołędzie bardziej się z Bożym Narodzeniem kojarzą _________________
Nigdy nie wierz tym, którzy mówią, że osiągnąłeś już wszystko, że nie warto iść dalej.
Granice są tam, gdzie sam je sobie wyznaczysz.
IMPOSSIBLE IS NOTHING!!
w naszych stronach dekoruje sie zawsze balonami:)
i u mnie byla girlanda z balonow i kokardy przy bramie ale ja ze wsi jestem i tam takie zwyczaje panuja _________________
Dołączył: 04 Sty 2009 Posty: 31707 Pomocy: 92 Skąd: BYDGOSZCZ/ZIELONA GORA Data ślubu: 9.03.2010 /25.09.2010 Wiek: 27
Wysłany: Sob Wrz 11, 2010 8:05 am Temat postu:
ja też jestem ze wsi i tu też sie wiesza ten złom, ale mi się to niezmiennie nie podoba, ani to urody nie dodaje, ani odświętności ... _________________
Nie sądzę, żeby to wyszło jakoś źle. Ja możliwe, że sobie obwinę poręcz na klatce jakimś tiulem czy organzą, z resztą sie nie będę wygłupiać _________________
Mi też nie za bardzo podobają się dekorowane klatki schodowe balonami itd, ale zrobię to ze względów praktycznych. Niektórzy goście, np od Piotra nie wiedzą gdzie mieszkam, a i moi mogą mieć problemy z trafieniam, a tak zobaczą klatkę z balonami i będą wiedzieli, że to tu _________________ PRYWATNE ŚLUBNE ZESTAWIENIE LITEONY GALERIA ŚLUBNA
A ja przed klatka nic nie będę robić raczej. Jak mówię, na klatce bym owinęła poręcz tiulem czy czymś innym, może coś przy drzwiach, ale nie balony _________________
Dołączył: 04 Sty 2009 Posty: 31707 Pomocy: 92 Skąd: BYDGOSZCZ/ZIELONA GORA Data ślubu: 9.03.2010 /25.09.2010 Wiek: 27
Wysłany: Sob Wrz 11, 2010 9:14 am Temat postu:
liteona napisał:
Mi też nie za bardzo podobają się dekorowane klatki schodowe balonami itd, ale zrobię to ze względów praktycznych. Niektórzy goście, np od Piotra nie wiedzą gdzie mieszkam, a i moi mogą mieć problemy z trafieniam, a tak zobaczą klatkę z balonami i będą wiedzieli, że to tu
a nie wystarczyłoby podanie adresu ? _________________
Mi też nie za bardzo podobają się dekorowane klatki schodowe balonami itd, ale zrobię to ze względów praktycznych. Niektórzy goście, np od Piotra nie wiedzą gdzie mieszkam, a i moi mogą mieć problemy z trafieniam, a tak zobaczą klatkę z balonami i będą wiedzieli, że to tu
a nie wystarczyłoby podanie adresu ?
Miałam taką sytuację, że kilkoro gości pytało mnie o to gdzie mieszka panna młoda, bo przyjechali na ślub i nie mogą trafić. Dziewczyna mieszkała w moim bloku, ale z drugiej strony było wejście do klatki, w żaden sposób nieozdobione, więc nie wystarczy podanie adresu _________________ PRYWATNE ŚLUBNE ZESTAWIENIE LITEONY GALERIA ŚLUBNA
Dołączył: 24 Sie 2009 Posty: 2198 Pomocy: 6 Skąd: Pruszków Data ślubu: 02/10/2010 Wiek: 27
Wysłany: Sob Wrz 11, 2010 8:11 pm Temat postu:
Ta girlanda mi się niezbyt podoba (mimo że sama szukam jesienne akcenty).
Mi się podoba dekoracja jak miała Dalile (nie wiem czy to wejście do sali czy do domu). Biały materiał z pomarańczowymi kwiatami _________________
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2Następny
Strona 1 z 2
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach