Wysłany: Pią Sie 20, 2010 11:26 am Temat postu: Co dać gościom na polter - abend?
jak w temacie - ośmielam si założyć nowy temat i z góry przepraszam dziewczyny, które poltera nie mają za dyskryminację, ale kompletnie nie wiem co na stoły...
To ja zacznę - na pewno będą marynowane grzybki w occie a co wy miałyście/ będziecie miały? pomóżcie troszkę _________________
U nas takiej tradycji nie ma ( i nigdy w czyms takim nie uczestniczylam ), ale w kwietniu kuzynka mojego kuzyna organizowala polter i z tego co wiem to zrobila to przyjecie na 100 osob !! w wynajetej remizie ( wesele bylo w restauracji ), byla normalnie woda na stolach i firma cateringowa organizowala jedzenie, wiec bylo takie mini wesele na dwa dni przed slubem aaa i orkiestra nawet grala. Niestety nie wiem co bylo na stolach, a Ty gdzie bedziesz to organizowala i dla ilu osob ?? _________________
Niestety nie wiem co bylo na stolach, a Ty gdzie bedziesz to organizowala i dla ilu osob ??
U Nas się tego w sumie nie organizuje. To jest na dzień przed weselem, z reguły w domu Rodziców Panny Młodej... A przychodzi kto chce Sąsiedzi, znajomi., rodzina... Itd... _________________
Fotografia Dziecięca Trójmiasto - Moja pasja, moje życie Zdjęcia studyjne, plenerowe... Rodzinne, ciążowe... Czego dusza zapragnie
CIASTO I WÓDA !
Ja miałam jeszcze właśnie jakieś tam grzybki, ogóry kiszone... Yyy... I popitka
A Wy gdzie ten Polter robicie ??? Bo ja trochę butelek mam w domu uzbieranych
ja bardzo zapraszam! u mnie robimy Banditenstrasse hehe jak będziesz jechała ze strony Kębłowa to np obok starego wysypiska śmieci tą drogą przez las jedziesz i jedziesz aż miniesz gimn i wtedy na lewo i na pewno będzie widać gdzie impreza _________________
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2, 3Następny
Strona 1 z 3
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach