Wysłany: Nie Sie 24, 2008 7:26 pm Temat postu: biżuteria ślubna
Witam mam problem, gdyż dostałam piękny zegarek z bransoletą ozdobna w prezencie i chciałabym założyć go na ślub tylko czy pannie młodej wypada nosić zegarek? jak to jest nie wiecie? dodam że nie będę miała rękawiczek bo nie przepadam za nimi. pozdrawiam i bardzo proszę o pomoc
chyba raczej nie wypada, ale jeśli chcesz go mieć, to może go założysz i odwrócisz? tak, żeby tarcza była po wewnętrznej stronie przegubu? będzie wyglądał jak bransoletka _________________
Nigdy nie wierz tym, którzy mówią, że osiągnąłeś już wszystko, że nie warto iść dalej.
Granice są tam, gdzie sam je sobie wyznaczysz.
IMPOSSIBLE IS NOTHING!!
Dołączył: 18 Gru 2007 Posty: 6038 Pomocy: 18 Skąd: Czerwionka-Leszczyny Data ślubu: 28.04.2009 i 25.07.2009 Wiek: 29
Wysłany: Pon Sie 25, 2008 9:39 am Temat postu:
Moja kuzynka miała na ślubie zegarek. Też był na srebrnej bransolecie. Nie wyglądało to bardzo źle, ale jednak rzuciło mi się w oczy. Ja nie założę zegarka. _________________ Kochamy Cię, Bogusiu!
Dołączył: 13 Lip 2008 Posty: 3632 Pomocy: 4 Skąd: jeszcze Tychy Data ślubu: 15.08.2008 Wiek: 25
Wysłany: Czw Paź 09, 2008 9:56 am Temat postu:
dla mnie to nic na rękę oprócz pierścionka i obrączki nie pasuje chyba że bardzo cieniutka taka łańcuszkowa bransoletka _________________ Moje budowanie
Lubię czytać
Teraz czytam: "Światła Września" C. R. Zafon
kobietki a co na szyję? ja bym chciała jakiś złoty łańcuszek z wisiorkiem i kolczyki też jakieś podłużne do kompletu. a Wy czym planujecie się obwiesić? _________________
każdy dzień to droga w Twoją stronę chcę - niech prowadzi mnie.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9Następny
Strona 1 z 9
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach