Wysłany: Pon Mar 23, 2009 10:34 pm Temat postu: Alkoholowa czy bezalkoholowa Para Młoda??
Dziewczyny, tak się zastanawiam czy Młoda Para, a szczególnie Panna Młoda, powinna pić alkohol na swoim weselu?? Jak pić żeby się nie upić ale jednak złapać humorek?? No i jak odgonić się od tych wszystkich którzy ciągle wnoszą toasty i rzucają tekstem - "no z nami się nie napijesz"??!!
ja ci powiem ze pilam przez calusienkie wesele i sie nie upilam ani grama naprawde. pilam ze wszystkimi i pilam prawdziwa wodke (nie chcialam szopek z woda dla mlodych) ... moim sposobem na nie upicie sie bylo moczenie ust w kielichu i picie go na 3 raty wszyscy byli zadowoleni bo mloda z nimi pila takze to byl dobry sposob. no i przegryzac cos w miedzyczasie, wiem ze nie ma na to czasu ale jednak cosik zjesc warto no i duzo sie bawic _________________ mam najwspanialszego meza na swiecie !!!
Dołączył: 13 Sty 2009 Posty: 8458 Pomocy: 19 Skąd: z Warmii Data ślubu: 21.08.2010 Wiek: 25
Wysłany: Wto Mar 24, 2009 7:22 am Temat postu:
U nas Para Młoda musi wypić z każdym chętnym gościem, ale od czego mamy drużbę?
Druża polewa Parze Młodej wodę z butelek po wódce. _________________ Z nadzieją, w przyszłość...
Dołączył: 31 Maj 2007 Posty: 26019 Pomocy: 23 Skąd: Chorzów Data ślubu: 23 czerwca 2007 Wiek: 33
Wysłany: Wto Mar 24, 2009 11:41 am Temat postu:
Ja sie podpisuje pod Milencia. Tez pilam ze wszystkimi wodke i sie nie upilam. Jesli jest sie caly czas na parkiecie i przegryzasz cos co jakis czas, to sie nie upijesz. Przynajmniej u mnie sie to sprawdza. _________________
a ja oprocz szampana nie wypilam nic - moj Mąż rowniez i powiem Wam nie zaluje - bawilam sie super i w swoje wesele chcialam byc trzezwiutenka... no i mialam duzo sily na noc poslubna
nikt sie nie "obrazal" czy cos w tym stylu ze nie chcemy pic - kazdy to sznowal... _________________
Ja tam będę pić wódkę na pewno. Już nie raz się przekonałam że jak się też sporo zje i ma się dobry podkład w postaci obiadu 2-daniowego plus tańce na parkiecie to nie tak łatwo się spić. Pewnie nie będę po całym kielichu walić z każdym ale tak po pół chociaż ale wódki a nie wody _________________
Moje wesele jest bez alkoholu i bardzo się z tego ciesze pewnie nie wszystkim gościom się to spodoba ale to jest mas wyjątkowy dzień i uważam ze bez alkoholu też mozna sie świetnie bawić _________________
Dołączył: 31 Maj 2007 Posty: 26019 Pomocy: 23 Skąd: Chorzów Data ślubu: 23 czerwca 2007 Wiek: 33
Wysłany: Wto Mar 24, 2009 4:02 pm Temat postu:
My w sumie pilismy i wodke z goscmi i wino do obiadu, ale rowniez trzezwi bylismy, bo wszystko wypocilismy na parkiecie I na noc poslubna tez duzo sily nam zostalo _________________
Moje wesele jest bez alkoholu i bardzo się z tego ciesze pewnie nie wszystkim gościom się to spodoba ale to jest mas wyjątkowy dzień i uważam ze bez alkoholu też mozna sie świetnie bawić
ja tez tak uwazam i bardzo czesto super sie bawie bez alkoholu _________________ mam najwspanialszego meza na swiecie !!!
Katrin, a Wy dużo gości mieliście?
ja podziwiam.. mam słabą głowę, wolę nie pić dużo. _________________
Nigdy nie wierz tym, którzy mówią, że osiągnąłeś już wszystko, że nie warto iść dalej.
Granice są tam, gdzie sam je sobie wyznaczysz.
IMPOSSIBLE IS NOTHING!!
Nie duzo Madzialena, ale niektorzy ciągle chcieli pic z mloda parą
he he no tak.. _________________
Nigdy nie wierz tym, którzy mówią, że osiągnąłeś już wszystko, że nie warto iść dalej.
Granice są tam, gdzie sam je sobie wyznaczysz.
IMPOSSIBLE IS NOTHING!!
Dołączył: 30 Maj 2008 Posty: 3328 Pomocy: 3 Skąd: Chorzów Data ślubu: 23.06.2007 Wiek: 30
Wysłany: Wto Mar 24, 2009 8:55 pm Temat postu:
Jeśli będziesz się ruszac, tańczyć jeść, i pić z zapitką, to spokojnie zanim alkohol zacznie ci wchodzić do głowy, to zdążysz go wypocić. _________________ Moja strona: www.rafalsudol.eu
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony : 1, 2, 3 ... 15, 16, 17Następny
Strona 1 z 17
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach