a to moj pierscionek zareczynowy - delikatny i skromny, ale prosto z moich marzen
cudeńko ) _________________
Nigdy nie wierz tym, którzy mówią, że osiągnąłeś już wszystko, że nie warto iść dalej.
Granice są tam, gdzie sam je sobie wyznaczysz.
IMPOSSIBLE IS NOTHING!!
Dokładnie amariss i koniec już dyskusji a ja po ślubie jestem i zaręczyn nie było i co, i żyję i dobrze mi z tym dla mnie ważniejsze było gdy powiedział, że zawsze się zastanawiał jak to można się ożenić, złożyć całe swoje życie w ręce jednej kobiety aż ja się zjawiłam i wiedział że niczego nie jest bardziej pewny jak tego, że chce być ze mną do końca życia
a nie podejrzewałabym go o taki romantyzm _________________
Nigdy nie wierz tym, którzy mówią, że osiągnąłeś już wszystko, że nie warto iść dalej.
Granice są tam, gdzie sam je sobie wyznaczysz.
IMPOSSIBLE IS NOTHING!!
Mi tez się podobały takie pierscionki na zaręczyny,ale dostałam zupełnie w innym stylu.
Oczywiscie podoba mi się i to nawet bardzo. zawsze marzył mi sie taki delikaniutki z wystającym kamieniem,niekoniecznie z okazji zareczyn. No i dostałam od Wojtka taki podczas pobytu na Teneryfie. ;p
Własnie bardzo podobny do Twojego Aniu. _________________
Ten pierścionek na załączonym zdjęciu bardzo mi się podoba,jest właśnie w moim stylu. Skromny,klasyczny i piękny. Pozostaje pogratulować gustu Twojemu facetowi
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony : Poprzedni1, 2, 3 ... 100, 101, 102
Strona 102 z 102
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach