a możecie polecić jakieś fajne miejsce noclegu w Unieściu?
interesuje mnie druga połowa sierpnia lub początek września i optymalnie byłoby gdyby był to pokój typu studio (sypialna i pokój dzienny z opcją spania)
będę wdzięczna za namiary
My na weekend jedziemy do Wadowic z moimi rodzicami, planujemy jeszcze Oświęcim, Kalwarię Zebrzydowską, Kraków, Częstochowę no i chciałabym do tego Parku miniatur jeszcze _________________
a możecie polecić jakieś fajne miejsce noclegu w Unieściu?
interesuje mnie druga połowa sierpnia lub początek września i optymalnie byłoby gdyby był to pokój typu studio (sypialna i pokój dzienny z opcją spania)
będę wdzięczna za namiary
ja mam nawet zaplacona zaliczke za termin 28.08-4.09 w uniesciu, ale niestety nie jedziemy bo do pracy poszlam niespodziewanie, a 150 zl jest juz wplacone...
za nocleg te pan chce 75 zl za osobe, mamy zalatwiony pokoj 2 osobowy...
to jest najtanszy nocleg, jaki udalo mi sie znalezc w Mielnie...
w sezonie noclegi leca w granicy 150 zl...
a z tego co pamietam z zeszlego roku, to Solina tez byla droga, wiec udalo ci sie _________________
spokojnie da się znaleźć noclegi w Mielnie w miesiącach lipiec/sierpień do 50 zł
ja byłam teraz w Karwii, a dokładniej w Karwieńskich błotach i płaciliśmy 30 zł/os ale to jednak za daleko było (2,5 km do Karwii) _________________
Nigdy nie wierz tym, którzy mówią, że osiągnąłeś już wszystko, że nie warto iść dalej.
Granice są tam, gdzie sam je sobie wyznaczysz.
IMPOSSIBLE IS NOTHING!!
to uprzedź ją, niech zaopatrzy się w jedzenie.
duże chipsy kosztują 7 zł _________________
Nigdy nie wierz tym, którzy mówią, że osiągnąłeś już wszystko, że nie warto iść dalej.
Granice są tam, gdzie sam je sobie wyznaczysz.
IMPOSSIBLE IS NOTHING!!
Właśnie przelałam zaliczkę za pobyt w przyszły weekend w Zakopanem
Wybieramy się w piątek około południa, wracamy w niedzielę,
Zarezerwowaliśmy 2 noclegi w apartamencie 4 osobowym - jedziemy ze szwagrem i jego żoną. Za apartament płacimy 250 zł/dobę, apartament składa się z sypialni - antresoli (piętro), salonu na parterze, wyposażonego aneksu kuchennego oraz łazienki.
Apartament, który zarezerwowaliśmy można zobaczyć tutaj:
Zamierzamy odwiedzić m.in. Termy w Bukowinie oraz zwiedzić Zakopane. _________________ "Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany
poglądów, bez podawania przyczyny."
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony : Poprzedni1, 2, 3 ... , 15, 16, 17Następny
Strona 16 z 17
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach