Dołączył: 05 Maj 2009 Posty: 12473 Pomocy: 9 Skąd: Radzymin/Warszawa Data ślubu: 30.05.2009 Wiek: 30
Wysłany: Pią Wrz 10, 2010 9:00 pm Temat postu:
wypróbowane
żółty sos pomarańcza, morela i cynamon - mi nie smakowało, czuć było głównie pomarańczę, i było kwaskowate, może jak ktoś uwielbia pomarańcze to będzie dobre, ale ja nie polecam
pomarańczowy sos orzechy, sezam i kolendra , wprost przeciwny całkiem smaczny, fajnie delikatnie czuje się orzechy ziemne jak się je, ten sos mogę polecić _________________
może nie nowości, ale dla pań lubiących Desperadosa. Jest w Biedronce w promocji za 2,95. w Tesco płaciłam za niego 3,79, więc jest to jakaś różnica _________________
Kupiłam kilka "pomysłów na" razem z woreczkami i będę próbować _________________ ...wczoraj jest zawsze ...dzisiaj jest codziennie ...jutra nie ma nigdy
może nie nowości, ale dla pań lubiących Desperadosa. Jest w Biedronce w promocji za 2,95. w Tesco płaciłam za niego 3,79, więc jest to jakaś różnica
kupilam go kilka dni po tym jak napisalas - powiedzialam sobie ze bede miec male pocieszenie na pierwszy dzien okresu. I okres nie nadszedł desperados lezy w lodowce do tej pory _________________ http://www.emenemsy.blogmamy.pl
Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 30178 Pomocy: 35 Skąd: Knurów Data ślubu: 11.06.2011 Wiek: 22
Wysłany: Sob Lut 05, 2011 9:15 am Temat postu:
moja siostra kupiła te nuggetsy z knorra i powiedziała że bez rewelacji a taką panierkę idzie kupić w normalnym sklepie a sos jak koncentrat smakował _________________
sandi nawet nie mow o tych nuggetsach, ja kupilam do ryb i do kurczaka i poki co robilam te z ryby i byla paskudna ta panierka, odchodzila w ogole od miesa i sos rzeczywiscie okropny.
Ja z ,,pomyslow na..'' polecam kurczaka po hawajsku, z pieczarkami, po chinsku oczywiscie
aaa i nie polecam dania bitki w sosie z grzybow lesnych...to jakas porazka _________________
Dołączył: 05 Maj 2009 Posty: 12473 Pomocy: 9 Skąd: Radzymin/Warszawa Data ślubu: 30.05.2009 Wiek: 30
Wysłany: Sob Lut 05, 2011 11:12 am Temat postu:
nuggetsy z kurczaka knorra nie były takie złe, ale żadna rewelacja
teraz są nowe z winiary z sosem czosnkowym, mam ale nie wiem kiedy na razie zrobię
ja bardzo lubię pomysł na kurczaka w miodzie, ale to z tych starszych
z nowości pomysł na chłopski garnek jest całkiem niezły _________________
Dołączył: 04 Sty 2009 Posty: 30961 Pomocy: 89 Skąd: BYDGOSZCZ/ZIELONA GORA Data ślubu: 9.03.2010 /25.09.2010 Wiek: 27
Wysłany: Sob Lut 05, 2011 11:18 am Temat postu:
jesli chodzi o nuggetsy to polecam po prostu zapanierować w płatkach owsianych błyskawicznych - lepsze niz jakiekolwiek inne i pomysłu na nie nie trzeba _________________
jesli chodzi o nuggetsy to polecam po prostu zapanierować w płatkach owsianych błyskawicznych - lepsze niz jakiekolwiek inne i pomysłu na nie nie trzeba
ja ostatnio panieruje w sezamie jakos mi zasmakowalo _________________
O Jezu u mnie raz w pracy na obiad były żabie udka. Dzwonię do kuchni i pytam co na obiad a one: "Żabie udka", myślałam że jaja sobie robią i mówię "Bez jaj, pytam serio", a one: "No serio". Była u nas jakaś grupa która zobie zażyczyła żabie udka i im zostały to na obiad personalny zrobiły. Mi specjalnie usmażyły jajko bo jak spojrzałam w kuchni na to to wyglądały jak takie małe płetwy _________________
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach