Kurcze.. Rubika rozważałam kilka miesięcy temu, a teraz jak go usłyszałam to się popłakałam... Idealnie pasuje do naszej sytuacji. Mamy już piosenkę na pierwszy taniec, myślę o dedykacji dla Piotra, ale tę wykorzystam jako specjalną niespodziankę dla niego. Powiem mu wtedy to, co on zawsze mi powtarza, gdy wyjeżdża. _________________ PRYWATNE ŚLUBNE ZESTAWIENIE LITEONY GALERIA ŚLUBNA
Claudia, fajny kawałek. Można by do tego zatańczyć jakiegoś disco foxa z obrocikami, zamiast wolnego bujańca. Taka optymistyczna wesoła piosenka to dobry początek wesela. _________________
Dołączył: 04 Sty 2009 Posty: 30961 Pomocy: 89 Skąd: BYDGOSZCZ/ZIELONA GORA Data ślubu: 9.03.2010 /25.09.2010 Wiek: 27
Wysłany: Pią Wrz 03, 2010 4:16 am Temat postu:
nie podobuje mnie się, ja tam jestem fanka hamerykańskiej klasyki w tym wzledzie i chyba nic innego mi sie ni podoba ... No chyba, że instrumentalne wersje rockowej klasyki _________________
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach