Nigdy nie wierz tym, którzy mówią, że osiągnąłeś już wszystko, że nie warto iść dalej.
Granice są tam, gdzie sam je sobie wyznaczysz.
IMPOSSIBLE IS NOTHING!!
fotografia ślubna poszła tak do przodu, że oferują już plener w kosmosie
świadkowa mi oznajmiła że ona mi za darmo zrobi plener na księżycu i jeszcze gratis mi cycki powiększy a Kotu pałę - tak żeby przebić e-plener _________________
manga26 napisał:
Fajne związki nie polegaja na braku kłótni tylko na umięjetnosci gadania ze soba
Dołączył: 04 Sty 2009 Posty: 31706 Pomocy: 92 Skąd: BYDGOSZCZ/ZIELONA GORA Data ślubu: 9.03.2010 /25.09.2010 Wiek: 27
Wysłany: Wto Sie 31, 2010 7:27 am Temat postu:
kurde, nie zauwazyłam
Prostuję - nasi fotografowie nam tego nie proponują, po prostu nam o tym mówili i ogólna zwalka z tego byla, bo oni raczej inne fotki preferują i pytali, czy chcemy takie bzdury. Jak powiedzieliśmy NIE to w powietrzu unioslo sie pierniecie ulgi _________________
Dołączył: 04 Sty 2009 Posty: 31706 Pomocy: 92 Skąd: BYDGOSZCZ/ZIELONA GORA Data ślubu: 9.03.2010 /25.09.2010 Wiek: 27
Wysłany: Wto Sie 31, 2010 9:51 am Temat postu:
generalnie wiekszośc fotografów ma chyba z tego zwałkę, ale klienci bywaja rózni i ponoc nie jedna osoba uwaza zawiśniecie na ścianie w nienaturalnej pozycji jako szczyt sztuki współczesnej _________________
łooo matko! przebrnęłam przez kilka stron i jestem przerażona mam nadzieję że jak uda mi się rozkręcić interes to nie będę miała klientów z takimi pomysłami _________________
Możesz czytać tematy Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach